-
עגלת הקניות שלך ריקה!
סלט ירקות צבעוני, עשיר וטעים. היום כבר ידוע לכל סלט ירקות מתבלים רק בשמן זית לא בתחליפים שונים ופחות בריאים.
אך גם שקונים שמן זית יש שמן זית ויש שמן זית איכותי העושה פלאים ומעשיר לכם את מנת הסלט בבריאות נטו.
תיבול סלט ירקות מוצלח- קודם מתבלים במלח ולימון, מערבבים היטב ורק אז מוסיפים את שמן הזית. התיבול המתקבל ארומטי יותר.
אם שמים את השמן זית בהתחלה השמן סותם את הנקבוביות של הירקות וטעמי הלימון והמלח לא מודגשים מספיק.
יש להשתמש בשמן זית טרי, זן ארומטי של שמן זית קורונייקי יעשיר מאוד את טעם הסלט.
לנמנעים מטעם משתלט על הירקות שמן זית ארבקינה יתאים לכם מאוד.
מתבלים את ירקות הסלט בלימון ומלח, מערבבים את הירקות ומוסיפים שמן זית איכותי, מערבים שוב.
טיפ קטן:
במקום לזרוק את קליפות הלימון, ניתן להכין עם שמן זית וקליפות לימון תרופת סבתא לכאבי מפרקים.
השארת תגובה