-
עגלת הקניות שלך ריקה!
לא יודעים כבר מה לבשל? רוצים להפתיע? לא בשלנים גדולים? יש אירוע? אורחים מגיעים?
המתכון שלי למנה מיוחדת, מנת קסם, תמיד מצליח, פשוט להכנה. וכול כך הרבה תשובוחות על מנה פשוטה ממש להכנה.
אז מה צריך לקנות ולוודא שיש בבית.
על טעמו וייחודו של שמן זית קורטינה
ל כ- 5 סועדים
2 קילו אוסובוקו עם עצם.
שמן זית קורטינה לטיגון
2 בצלים גדולים, פרוסים עבה
2 ראש שום חתוך לפרוסות
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה
1 כפית פלפל
20 גרגרי פלפל אנגלי
20 עלי דפנה - בלי עלי דפנה לא להכין !
1 כף אבקת מרק עוף
1 בקבוק בירה לבנה 500 מ"ל
מטגנים את הבצל עד להשחמה, מוסיפים 1 ראש שום חתוך לפרוסות , מוסיפים את האוסובוקו וסוגרים להשחמה.
מוסיפים לסיר את יתר המצרכים פרט לבירה ומבשלים כשעה ו45 דקות. מוסיפים את הבירה הלבנה ומבשלים עוד כשעה ורבע עד כאשר נועצים במזלג והבשר רח.
זהו תתכוננו לשבחים. מומלץ להגיש עם אורז.
השארת תגובה